Feest Idee
 

Home
Feest Idee

Categorie
Vrijgezellenfeest
Bedrijfsfeest
Themafeest
Kinderfeestje

Dans
Creatief
Actief
Erotisch
Eten en drinken

Provincies

Groningen
Friesland
Drenthe
Overijssel
Gelderland
Flevoland
Noord Holland
Zuid Holland
Utrecht
Zeeland
Noord Brabant
Limburg

Adverteren

Aanmelden

Link Partners
Feest links


Contact
Neem contact opFeestideeVerbeeldingskracht in het centrum van Utrecht
Creatieve activiteiten op de meest inspirerende plek aan de Oudegracht in Utrecht
Onze workshops worden op maat aangeboden. Beeldende technieken, gecombineerd met fun. Maar eventueel ook met methoden uit de (bedrijfs) psychologie en theatrale werkvormen. Uiteraard geven deze workshops veel plezier en ontspanning, maar er kan ook een " serieuze" doelstelling worden ingebracht. Een boottocht, diner of een feest zijn mogelijkheden om er een complete dag van te maken.

Onze prachtige middeleeuwse werfkelders in hartje centrum zijn een begrip. De rust van water, de stilte van oude kastanjebomen en de mooie gewelven. Slechts een trap scheidt de bezoeker van de hectiek van alledag.

Taribush bedrijfsfeestTaribush: voor een uniek en goedkoop bedrijfsuitje in Drenthe
Taribush organiseert leuke, gezellige en actieve uitjes in en rondom
de bossen en de natuur van Drenthe. Ook verhuren wij de mooist gelegen groepsaccommodatie van Nederland.

Wij organiseren uitjes waarbij gezelligheid altijd voorop staat!Onze arrangementen zijn uniek, veelzijdig, ongedwongen, actief en met onbeperkt eten en drinken. De uitjes spelen zich af in de natuur van Drenthe. We richten ons met name op bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten en vriendengroepen varierend van 10 tot 50 personen.

Wij zijn gespecialiseerd in all-in arrangementen in allerlei prijsklassen. Het goedkoopste all-in arrangement is 33 euro p.p. (excl. btw). Het is tevens mogelijk uw eigen arrangement samen stellen aan de hand van activiteiten. Ook is het mogelijk een uitje met een overnachting erbij bij ons te boeken.

De Kunstpraktijk
De Kunstpraktijk te Veldhoven verzorgt creatieve workshops 'op maat' voor kinderen en volwassenen. De atelierlessen zijn bedoeld voor zowel 'male' als 'female'. Tijdens een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest kunt u bij De Kunstpraktijk onder deskundige begeleiding onder het genot van een drankje en een hapje werken met klei of mozaiek. Ook kunt u papier scheppen, tekenen en schilderen, etc.
In onderling overleg komt een thematiek tot stand die door de groep verder wordt uitgewerkt. Behalve in eigen atelier kunnen de workshops ook op 'locatie' plaatsvinden. De workshops kunnen overdag, 's avonds en in het weekend plaatsvinden.
De woensdagavond is gereserveerd voor individuele lessen.
Meer informatie via www.dekunstpraktijk.nl en 040 - 290 47 82 / 06 - 53 60 27 04.